Klantenservice

Vertrouwen in kwaliteit

Bij Vomar Voordeelmarkt kunt u extra genieten van uw stukje vlees. Heeft u al kennisgemaakt met ons rundvlees van Weide Velden, ons varkensvlees van Boer’n Land en ons kippenvlees van Gulden Hoeve? Dat is vlees van dieren die een aanmerkelijk beter leven hebben gehad. Vlees van de beste kwaliteit, maar dan wel voor de laagste prijs.

Weide Velden: ons Ierse rundvlees
Het rundvlees van Vomar Voordeelmarkt komt uit Ierland, waar de koeien in de vrije natuur op uitgestrekte groene weilanden grazen. De voeding van de Ierse runderen bestaat voor meer dan 90 procent uit gras en hooi. Dat is niet alleen duurzaam en gezond, maar het is ook de basis van de geweldige smaak van het vlees. Met Weidevelden kiest u dus bewust voor kwaliteitsvlees van goede afkomst.

De Ierse overheid bewaakt de hoogstaande kwaliteit van het rundvlees en ziet er scherp op toe dat het volgens de hoogste standaard wordt geproduceerd. Elke stap in de keten, van boer tot supermarkt, wordt nauwlettend gecontroleerd en gecertificeerd door de Bord Bia, de Ierse voedselautoriteit.

Ons varkensvlees van Boer'n Land
Ons Boer'n Land varkensvlees is niet alleen erg lekker; het Beter Leven-Keurmerk garandeert ook nog eens een diervriendelijker bestaan voor de varkens. Het varkensvlees van Boer'n Land is afkomstig van varkens die onder andere meer leefruimte hebben gekend en voer hebben gekregen dat voor 100 procent uit verantwoorde soja bestaat. Ook wordt er in de stallen gebruik gemaakt van groene stroom en vindt er een strenge kwaliteitscontrole plaats op het drinkwater van de varkens. Boer'n Land is dus beter voor mens én dier.

Kippenvlees van Gulden Hoeve
Met Gulden Hoeve maken we een bewuste keuze voor kwaliteit en betere leefomstandigheden voor de kip. Dit kunnen we garanderen met het Beter Leven-keurmerk van de dierenbescherming. Dat de kippen elke dag graan, daglicht en een overdekte uitloop hebben, is daarbij vanzelfsprekend. Ook wordt het antibioticagebruik teruggedrongen en hebben de kippen meer ruimte en meer afleidingsmateriaal.

Zowel het varkensvlees van Boer’n Land als het kippenvlees van Gulden Hoeve heeft één Beter Leven-ster. Meer informatie over het Beter Leven-keurmerk vindt u op de website www.beterlevenkeurmerk.nl van de dierenbescherming.