Klantenservice

​Nobelweg Amsterdam beste Vomar

Vomar Voordeelmarkt aan de Nobelweg in Amsterdam is als beste Vomar van Nederland beoordeeld. Dit is bekend gemaakt tijdens de feestelijke prijsuitreiking van de Vomar winkelwedstrijd 2016 op zaterdag 7 januari in Studio’s Aalsmeer. Filiaalmanager Sven Brandt en zijn team namen de wisselbeker vol trots in ontvangst.

Winkelwedstrijd
Tijdens de onderlinge winkelwedstrijd worden filialen van Vomar Voordeelmarkt beoordeeld door interne en externe juryleden op belangrijke punten waaraan ze moeten voldoen. De winkel moet netjes, goed gevuld en commercieel aangekleed zijn. Daarnaast wordt er gelet op klantvriendelijkheid van de medewerkers in de winkels.

Winnaars
Naast een ‘overall’ winnaar zijn er ook winnaars in de volgende categorieën bekend gemaakt: Beste Winkelteam Vomar (Platanenweg, Schagen), Klantvriendelijkste Vomar (Vijzelstraat, Den Helder) en Beste Groente- en Fruitafdeling (Cruquiuskade, Amsterdam). Ook deze winkels mochten een beker in ontvangst nemen. Na de plechtigheden werden de winkelteams getrakteerd op een spetterend feest.