Klantenservice

Noordwoudse Kaas

Trots zijn wij op ons eigen Noord-Hollandse kaasmerk: de Noordwoudse. Deze kaas bestaat uit pure Noord-Hollandse ingrediënten die voor een karakteristieke volle en rijke smaak zorgen. En niet onbelangrijk: in de Noordwoudse kaas wordt aanzienlijk minder zout gebruikt.

De kaas wordt uitsluitend gemaakt van melk van koeien die grazen op weiden in Noord-Holland. Het unieke recept van de kaas, de natuurlijke rijpingswijze en het lokale vakmanschap onderscheidt deze kaas van andere Goudse kazen. Een product dat dus perfect bij Vomar Voordeelmarkt past.

Wij hebben zes verschillende soorten Noordwoudse kaas in ons assortiment, voor elk moment van de dag:

2.jpg


Romig jong: heerlijk zacht, lekker bij het ontbijt.
3.jpg


Zacht belegen: mooie romige smaak, heerlijk bij de lunch.
1.jpg

Belegen: volle smaak, uitstekend als broodbeleg.

4.jpg


Pikant: volle licht pikante smaak, perfect om te garneren of bij een borrel.
5.jpg


Oud: pittige intense smaak, onmisbaar op een kaasplankje.6.jpgOud Klassiek: mooie krachtige kaas. Heerlijk bij wijn of port.
Weidemelkweidemelk.jpg
Noordwoudse kaas is gemaakt van Noord-Hollandse weidemelk. Dat is melk die afkomstig is van koeien die minimaal 120 dagen per jaar minstens 6 uur per dag in de wei lopen.BOB: beschermde oorsprong benamingNoordwoudse zegel 2015.jpg
De Europese Unie heeft deze kaas beloond met een bijzonder predicaat: een beschermde oorsprong benaming (BOB). Dit predicaat garandeert en beschermt het unieke karakter van het streekproduct.