Klantenservice

Brood en banket

Wij maken dagelijks vers brood voor u. Van het kneden van het deeg tot aan het afbakken van de broden; het gebeurt allemaal in onze eigen bakkerij in Alkmaar. Naast de beste kwaliteit garanderen we ook een scherpe prijs. Dit omdat we in onze eigen bakkerij de kosten laag kunnen houden.

Op onze broodafdeling in de winkel vindt u naast vers brood ook heerlijke bolletjes, afbakbroodjes en koeken. Lekker voor ontbijt, lunch of tussendoor. Al ons brood uit eigen bakkerij is gemakkelijk te herkennen aan deze stempel:

Ook voor de heerlijkste gebakjes kunt u prima bij ons terecht. En wist u dat veel van ons heerlijke gebak ook gemakkelijk online te bestellen is via onze gebakswebshop?

Uniek bij Vomar: Robberbroodrobber_logo_fc.jpg
Het robuuste, krachtige en gezonde Robberbrood is de topper op onze broodafdeling. Alle Robberbroden worden gemaakt van de beste graansoorten en bevatten geen E-nummers, wat dit brood zeer smakelijk en gezond maakt.

De Robberbroden worden in onze winkels gebakken, gesneden en verpakt, zodat u tot sluitingstijd verzekerd bent van deze heerlijke krokante broden. Ons Robber-assortiment bestaat uit zonnepit donker, zonnepit bruin, extra donker, vezelrijk volkoren, Allison en spelt licht.

Benieuwd hoe, waar en door wie ons heerlijke Robberbrood gemaakt wordt? In het RTL-programma Nederland Proeft! neemt Winston Post een kijkje in onze eigen bakkerij: