Klantenservice

Kip en eieren

Wij houden van kip. Daarom verkopen we kip in alle soorten en maten: vleugels, filet, scharrel of biologisch. We zijn niet voor niets al jaren één van de beste verkopers van kip.

Een duurzame samenleving creëren staat bij Vomar hoog in het vaandel. Het kunnen aanbieden van duurzame kip is daar onderdeel van. Vomar Voordeelmarkt wil haar klanten de beste kwaliteit bieden voor de laagste prijs. Dit kan door gebruik te maken van betrouwbare en gecertificeerde leveranciers.


Gulden Hoeve, kip met het Beter Leven-keurmerk
Met Gulden Hoeve maken we een bewuste keuze voor kwaliteit en betere leefomstandigheden voor de kip. Dit kunnen we garanderen met het Beter Leven-keurmerk van de dierenbescherming. Dat de kippen elke dag graan, daglicht en een overdekte uitloop hebben, is daarbij vanzelfsprekend. Ook wordt het antibioticagebruik teruggedrongen en hebben de kippen meer ruimte en meer afleidingsmateriaal.

Meer informatie over het Beter Leven-keurmerk vindt u op de website www.beterlevenkeurmerk.nl van de dierenbescherming.


Pluimgarantie
Bijna het gehele overige kipassortiment van Vomar Voordeelmarkt is daarnaast omgezet naar kip van een langzamer groeiend ras. Deze producten vallen onder de pluimgarantie. U herkent ze in de winkel aan onderstaande kaart en stempel:Met ingang van 1 september 2016 zal de helft van het kipschap gevuld zijn met kipproducten met één Beter Leven-ster en de andere helft met producten van kippen die aanmerkelijk betere leefomstandigheden hebben gekend dan reguliere kippen.

Eieren
Bij Vomar Voordeelmarkt hebt u ook volop keuze uit eieren met twee (vrije uitloop) of drie sterren (Biologisch) Beter Leven-keurmerk.