Klantenservice

Vlees en vleeswaren

Veel van ons vlees komt uit onze eigen slagerij en worstmakerij in Alkmaar. Hier wordt door onze vakmensen iedere dag met zorg het vlees ingekocht, geselecteerd en verwerkt.

eigen slagerij 2016

Dankzij onze eigen slagerij kunnen we elke dag zelf de regie houden op de kwaliteit van ons vlees en op maat voor onze winkels produceren. Zo zorgen we dat er altijd voldoende en vers vlees in de schappen ligt. Het geeft ons de mogelijkheid om snel in te spelen op veranderingen in de markt en zelf nieuwe producten te ontwikkelen. Bovendien kunnen we zo de kosten en dus ook onze prijzen laag houden.

Het vlees en de vleeswaren die vandaag bereid worden door één van onze 60 vakslagers, liggen morgen in de winkel. Door efficiënt en slim te werken, kunnen we producten met de beste smaak leveren, zonder aan de kwaliteit af te doen. De vakslagers maken deze kwalitatieve en unieke producten volgens authentieke recepten. De ambachtelijke en ouderwetse smaak wordt verkregen door de producten ook zelf te roken en te grillen.


Ons varkensvlees met Beter Leven-keurmerk: Boer'n Land

Ons Boer'n Land varkensvlees is niet alleen erg lekker; het Beter Leven-Keurmerk garandeert ook nog eens een diervriendelijker bestaan voor de varkens. Het varkensvlees van Boer'n Land is afkomstig van varkens die onder andere meer leefruimte hebben gekend en voer hebben gekregen dat voor 100 procent uit verantwoorde soja bestaat. Ook wordt er in de stallen gebruik gemaakt van groene stroom en vindt er een strenge kwaliteitscontrole plaats op het drinkwater van de varkens. Boer'n Land is dus beter voor mens én dier.

Ons Boer'n Land varkensvlees heeft één Beter Leven-ster. Zie voor meer informatie ook de website van het keurmerk: www.beterlevenkeurmerk.nl


Weide Velden, ons Ierse rundvlees

Het rundvlees van Vomar Voordeelmarkt komt uit Ierland, waar de koeien in de vrije natuur op uitgestrekte groene weilanden grazen.
De voeding van de Ierse runderen bestaat voor meer dan 90 procent uit gras en hooi. Dat is niet alleen duurzaam en gezond, maar het is ook de basis van de geweldige smaak van het vlees. Met Weidevelden kies je dus bewust voor kwaliteitsvlees van goede afkomst.

De Ierse overheid bewaakt de hoogstaande kwaliteit van het rundvlees en ziet er scherp op toe dat het volgens de hoogste standaard wordt geproduceerd. Elke stap in de keten, van boer tot supermarkt, wordt nauwlettend gecontroleerd en gecertificeerd door de Bord Bia, de Ierse voedselautoriteit.