Klantenservice

Amuse van haring en radijs

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Amuse van haring en radijs
  • Hollands
  • hapje
  • 6 personen

Ingrediënten

  • 2 zoute haringen (in smalle reepjes)
  • 6 radijsjes (in dunne reepjes)
  • 1 lente-/bosui (in lange repen)
  • 125 milliliter crème fraîche of 125 milliliter demi crème fraîche
  • 2 theelepels geraspte mierikswortel (potje)

Voedingswaarden p.p.

Vetten
10g
Eiwitten
5g
Koolhydraten
2g
Kilocalorieën
120

Bereiden

  • Maak stapeltjes van de haring, de radijsjes en de bosui.
  • Meng de crème fraîche met de mierikswortel en verdeel deze crème over de stapeltjes. Garneer eventueel met groene kruiden.

Variatie

Vervang mierikswortel door geraspte rettich of radijs en leg reepjes augurk op de haring.