Klantenservice

Blauwekaas-peersalade met noten

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Blauwekaas-peersalade met noten
  • Europees
  • voorgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 150 gram blauwe kazen (in stukjes)
  • 1 peer (geschild, in dunne plakken)
  • 50 gram sla
  • 40 gram cashewnoten
  • Voor de dressing:
  • 1 eetlepel frambozenazijn
  • 1 eetlepel rode port 
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel suiker

Voedingswaarden p.p.

Vetten
19g
Eiwitten
10g
Koolhydraten
7g
Kilocalorieën
245

Bereiden

  • Meng alle ingrediënten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper.
  • Leg op ieder bordje wat sla en hierop de partjes peer en stukjes kaas.
  • Bestrooi met cashewnoten en sprenkel de dressing erover.

Variatie

Gebruik in plaats van blauwe kaas bijvoorbeeld brie of camembert.