Klantenservice

Chocoladeboter met peper

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Chocoladeboter met peper
  • Europees
  • bijgerecht

Ingrediënten

  • 250 gram gezouten boter (zacht)
  • 1 theelepel cacaopoeder (gezeefd)
  • 25 gram pure chocolade (geraspt)
  • 1 theelepel peperkorrels (gekneusd)

Benodigheden

  • vershoudfolie

Bereiden

  • Roer de boter in een keuken­machine glad met de cacao, chocolade en peperkorrels.
  • Schep de boter op een groot stuk vershoudfolie en draai tot een grote rol. Laat in de koelkast op smaak komen.

Overige tijden

  • 60 minuten koelen

Variatie

Gebruik voor een zoete chocolade­boter ongezouten boter en voeg 1­-2 eetlepels poeder-­ of vanillesuiker toe.

Tips

Gebruik ongezouten boter en voeg grof zeezout toe voor een lekkere bite.