Klantenservice

Gegratineerde wraps met avocadodip

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Gegratineerde wraps met avocadodip
  • Mexicaans
  • hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie of 1 eetlepel vloeibaar bakproduct
  • 2 uien (gesnipperd)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 400 gram rundergehakt
  • 1 theelepel gerookt paprikapoeder
  • 400 gram tomatenblokjes (blik)
  • 400 gram kidneybonen (blik)
  • 300 gram mais (blik)
  • 4 tortillawraps
  • 175 gram belegen kaas (geraspt)
  • Voor de avocadodip:
  • 1 avocado (rijpe)
  • 2 eetlepels roomkaas met bieslook

Voedingswaarden p.p.

Vetten
51g
Eiwitten
45g
Koolhydraten
59g
Kilocalorieën
905

Benodigheden

  • ovenschaal (ingevet)

Bereiden

  • Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en bak het rul. Bak het paprikapoeder kort mee.
  • Voeg de tomatenblokjes, kidneybonen en mais toe en warm even door. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verwarm de ovengrill. Verwarm de wraps eventueel volgens de aanwijzingen op de verpakking zodat ze iets soepeler worden.
  • Verdeel de gehaktvulling over de wraps en rol ze op. Leg de wraps in de ovenschaal en bestrooi met de kaas.
  • Gratineer in de oven tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  • Maak intussen de avocadodip. Halveer de avocado en schep met een lepel het vruchtvlees uit de schil. Prak het vruchtvlees met de roomkaas tot een smeuïge dip. Serveer de wraps met de avocadodip.

Variatie

Vervang gerookt paprikapoeder door gewoon paprikapoeder.