Klantenservice

Honingmeloensalade met munt

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Honingmeloensalade met munt
  • Europees
  • klein gerecht
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 1 honingmeloen (in blokjes)
  • 2 eetlepels granaatappelpitjes
  • 2 eetlepels granaatappelsap
  • 2 eetlepels verse munt (gehakt)
  • 1 citroen (geperst)
  • 8 muntblaadjes

Voedingswaarden p.p.

Eiwitten
1g
Koolhydraten
11g
Kilocalorieën
55

Bereiden

  • Meng de meloen met granaatappelpitjes en -sap, gehakte munt en citroensap. Houd wat granaatappelpitjes apart om straks mee te garneren.
  • Schep het mengsel in glazen.
  • Zet de glazen in de koelkast en laat goed afkoelen.
  • Serveer de honingmeloensalade met blaadjes munt en granaatappelpitjes.

Overige tijden

  • 30 minuten koelen

Variatie

Schenk vlak voor het serveren een scheutje prosecco of cava over de meloensalade. Combineer de meloen ook eens met partjes peer.