Klantenservice

Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Kiwi-mangosalade met bosvruchtencoulis
  • Hollands
  • nagerecht
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 4 kiwi's (geschild, in plakjes)
  • 2 mango's (geschild, in schijfjes)
  • 1 citroen (uitgeperst)
  • 200 gram diepvriesbosvruchten (ontdooid)
  • 50 middelgrote dessertwijn of 50 milliliter zoete witte wijn
  • 2 eetlepels granaatappelpitjes (eventueel)

Voedingswaarden p.p.

Vetten
1g
Eiwitten
2g
Koolhydraten
31g
Kilocalorieën
160

Bereiden

  • Verdeel de kiwi en mango over de borden. Sprenkel er citroensap over.
  • Pureer de bosvruchten en meng de wijn erdoor. Giet deze coulis vlak voor het serveren in een straaltje over de vruchten.
  • Garneer eventueel met de granaatappelpitjes.

Variatie

Vervang diepvriesbosvruchten door bosvruchtenjam. Maak een minibowl en neem in plaats van bosvruchtencoulis granaatappelsap.

Wijnadvies

Wijnadvies

Erg lekker met Castilo de las Almenas Moscatel of de bruisende Yellow Tail Moscato.