Klantenservice

Pasta met zeevruchten en radijs

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Pasta met zeevruchten en radijs
  • Europees
  • hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 1 bosje radijsjes
  • 300 gram fusilli
  • 50 gram boter of 3 eetlepels olijfolie
  • 1 ui (gesnipperd)
  • 400 gram zeevruchtencocktails (ontdooid)
  • 200 milliliter crème fraîche of 200 milliliter kookroom

Voedingswaarden p.p.

Vetten
15g
Eiwitten
26g
Koolhydraten
60g
Kilocalorieën
485

Bereiden

  • Was de radijsjes met blad. Snijd het groen iets kleiner en snijd de radijsjes in vieren of in plakjes.
  • Kook de pasta met zout. Verhit de boter en fruit hierin de ui.
  • Schep de vis erdoor en bak 2 minuten mee.
  • Voeg de crème fraîche en radijsjes toe en verwarm circa 5 minuten tegen de kook aan.
  • Giet de pasta af, laat goed uitlekken en schep de helft van het radijsblad en de vissaus voorzichtig door de pasta.
  • Garneer met de rest van het radijsblad.

Variatie

Vervang de zeevruchtencocktail door 2 blikjes tonijn. Maak de saus iets pittiger en voeg 1 theelepel geraspte mierikswortel (potje) toe.