Klantenservice

Perzik-amandelcooler

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Perzik-amandelcooler
  • Hollands
  • tussendoortje
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 350 gram perzikschijfjes (blik, bevroren)
  • 1 borrelglas amandellikeur
  • 500 milliliter appelsap
  • Voor de garnering:
  • 4 perzikschijfjes
  • 4 chocoladesticks

Voedingswaarden p.p.

Vetten
2g
Eiwitten
1g
Koolhydraten
27g
Kilocalorieën
145

Benodigheden

  • blender of keukenmachine
  • 4 glazen

Bereiden

  • Pureer de bevroren perzikschijfjes, de amandellikeur en de appelsap in een blender of keukenmachine.
  • Giet het drankje in de glazen. Zet er een prikker met een perzikschijfje en een chocoladestick in en serveer meteen.

Variatie

Vervang perzik door abrikozen. Zonder alcohol: neem in plaats van amandellikeur bessensap.