Klantenservice

Sinaasappelpannenkoek met kruidenroomkaas en vanilleyoghurt

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Sinaasappelpannenkoek met kruidenroomkaas en vanilleyoghurt
  • Hollands
  • lunch
  • 2 personen

Ingrediënten

  • 5 eetlepels sinaasappelmarmelade
  • 1 theelepel rozemarijn (gehakt)
  • 2 pannenkoeken (kant-en-klaar)
  • 2 groene appels (geschild, in dunne partjes)
  • 100 gram roomkaas met kruiden
  • 50 gram walnoten (grof gehakt)
  • 2 zakjes vanilleyoghurt (à 100 g)

Voedingswaarden p.p.

Vetten
42g
Eiwitten
23g
Koolhydraten
88g
Kilocalorieën
835

Bereiden

  • Meng de sinaasappelmarmelade met de rozemarijn en bestrijk de pannenkoeken ermee.
  • Verdeel de appelplakjes en kruidenroomkaas erover. Bestrooi met de walnoten.
  • Rol de pannenkoeken strak op en verpak ze in bakpapier en bind er een stukje rolladetouw om.
  • Neem ze in een boterhamdoosje mee als lunch of voor een picknick.
  • Eet de pannenkoeken met de vanilleyoghurt erbij.

Variatie

Ook lekker met tortillawraps in plaats van pannenkoeken.