Klantenservice

Spaghetti met koriander en avocado

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Spaghetti met koriander en avocado
  • Europees
  • hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 500 gram cherry-kerstomaatjes (gehalveerd)
  • 2 eetlepels verse koriander (gehakt)
  • 1 citroen (schoongeboend, rasp en sap)
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 avocado's (geschild, in blokjes)
  • 300 gram spaghetti
  • 2 eetlepels platte peterselie (gehakt)

Voedingswaarden p.p.

Vetten
30g
Eiwitten
12g
Koolhydraten
62g
Kilocalorieën
585

Bereiden

  • Meng de tomaatjes met de koriander, citroenrasp, -sap, knoflook, olijfolie, avocado, zout en peper.
  • Kook de spaghetti beetgaar en giet af.
  • Meng de warme spaghetti met het tomaten-avocadomengsel. Verwarm eventueel kort in een hete wok en serveer.
  • Bestrooi met peterselie.

Variatie

In plaats van cherrytomaatjes kun je ook 400 gram trostomaten, in vieren gesneden, gebruiken.