Klantenservice

Spinazieomelet met salami

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Spinazieomelet met salami
  • Europees
  • lunch
  • 2 personen

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 4 eetlepels melk of 4 eetlepels koffiemelk
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 100 gram salami
  • 25 gram boter
  • 50 gram kaas (geraspt)
  • 100 gram verse spinazie (panklaar)

Voedingswaarden p.p.

Vetten
46g
Eiwitten
31g
Koolhydraten
3g
Kilocalorieën
550

Bereiden

  • Kluts de eieren met de melk, zout, versgemalen peper en oregano.
  • Rooster de salami in een droge, hete koekenpan. Neem uit de pan.
  • Verhit de boter, giet het eimengsel in de pan en bestrooi met de kaas. Bak tot de bovenkant bijna gaar is en verdeel de spinazie erover. Bak nog 1-2 minuten met een deksel op de pan.
  • Verdeel de salami erover en serveer de omelet open of dubbelgevouwen.

Variatie

Vervang salami door ontbijtspek.