Klantenservice

Tramezzini

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Tramezzini
  • Italiaans
  • brunch
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 8 sneeën wit brood (zonder korst)
  • 4 eieren (in plakjes, hardgekookt)
  • 4 blaadjes kropsla (gedroogd, gewassen)
  • 200 gram roompaté of 200 gram vissalade
  • 1 eetlepel mayonaise

Voedingswaarden p.p.

Vetten
19g
Eiwitten
18g
Koolhydraten
26g
Kilocalorieën
350

Benodigheden

  • deegroller

Bereiden

  • Rol het brood met een deegroller wat platter. Beleg 4 boterhammen met een paar plakjes ei.
  • Beleg met een klein blaadje sla en verdeel hierover een flinke lepel van de losgeroerde filet americain, roompaté of vissalade.
  • Zorg dat de randen van de boterham vrij blijven en bestrijk de randen met een beetje mayonaise. Leg hier de andere boterham op.
  • Snijd de boterhammen diagonaal doormidden en druk de randen van de sandwich op elkaar. Leg de sandwiches op een schaal met de vulling naar voren.