Klantenservice

Tropisch fruit met rum en rozijnen

Naar receptenoverzicht Afdrukken
Tropisch fruit met rum en rozijnen
  • Zuid-Amerikaans
  • nagerecht
  • 8 personen

Ingrediënten

  • 1 mango (geschild, in stukken)
  • 1 verse ananas (geschild, in stukken)
  • 1 verse papaja (geschild, in stukken) of 1 watermeloen (geschild, in stukken, ontpit)
  • 2 sinaasappels (geschild, in partjes) of 2 bloedsinaasappels (geschild, in partjes)
  • 2 grannysmithappels (geschild, in stukken)
  • 2 bananen (geschild, in stukken)
  • 2 eetlepels rozijnen
  • Voor de dressing:
  • 1 limoen (sap)
  • 1 sinaasappel (sap)
  • 1 eetlepel bruine suiker of 1 eetlepel honing
  • 2 eetlepels bruine rum

Voedingswaarden p.p.

Vetten
1g
Eiwitten
4g
Koolhydraten
52g
Kilocalorieën
260

Bereiden

  • Schep het fruit door elkaar. Vermeng alle ingrediënten voor de dressing met elkaar en schep dit door het fruit.
  • Laat een uurtje trekken in de koelkast.

Overige tijden

  • 60 minuten trekken

Variatie

Vervang de rozijnen eens door stukjes dadel voor een extra tropisch effect. Neem vieux in plaats van bruine rum.