Klantenservice

chip & dip

Naar receptenoverzicht Afdrukken
chip & dip
  • Hollands
  • snack
  • 4 personen

Ingrediënten

  • 1 wortel (geschrapt, geraspt)
  • 1 eetlepel citroensap
  • 100 gram roomkaas naturel
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels chilisaus
  • 1 teentje knoflook (gehakt)
  • Om te dippen:
  • 10 cm komkommers (in repen)
  • 150 gram broccoliroosjes (geblancheerd)
  • 150 gram bloemkoolroosjes (geblancheerd)
  • 2 pitabroodjes (in puntjes)
  • 25 gram tortillachips

Voedingswaarden p.p.

Vetten
15g
Eiwitten
6g
Koolhydraten
20g
Kilocalorieën
245

Bereiden

  • Meng de geraspte wortel met het citroensap, de roomkaas, de olijfolie, de chilisaus en de knoflook tot een dip.
  • Serveer de verschillende ingrediënten om te dippen bij de worteldip.

Variatie

Vervang roomkaas door kwark of crème fraîche en laat de olijfolie weg.